Hopp til innholdet

Antarktis – besøk isriket nå før området stenges for turisme

Antarktis turism

På Antarktis er det ikke så mye som er annerledes selv om julen snart setter inn. Det er omtrent like kaldt og snødekket hele året og ikke minst kan området skilte med verdens tørreste luft! Det har lenge vært snakk om å begrense turismen hit så ønske deg en tur i julegave, mens du fortsatt kan og isriket er åpent.

Jul hele året

Antarktis ligner på Nordpolen med sine snødekte vidder, sommer som vinter. Selv om det er både kaldt og mørkt kan stedet også skilte med et yrende dyre- og planteliv både på land og til vanns. Det er mye mer enn det ser ut som på bilder og ved første øyekast. En tur hit vil være et minne for livet og en unik gave til noen du vil ha med deg på ferden til ishavsriket.

Lurer du på noen Antarktis fakta? Det er ikke så rart for det er ikke så mage mennesker som har fått besøke dette polare eventyret. Stedet kan bevege seg opp til fantastisk varme null grader på sommeren og du kan ikke bo her fast. Ta turen nå mens du kan.

Antarktis – der drømmene bor

En tur til Antarktis vil være noe du helst sikkert aldri vil glemme. Ikke bar er det langt fra alt, det er heller ingen mennesker her. Bortsett fra en forsker i ny og ne, er det ikke liv å være fastboende. Det er heller ikke sikkert du kan besøke dette vakre stedet så mye lenger da det ligger i planene at turismen skal reduseres. Dra dit drømmene bor mens du fortsatt har muligheten nå.

Mange av oss har tjent på oppgangen av ulike kryptovaluta. Kanskje sjekker du Ethereum kurs daglig og har investert eller du er klar for å innløse litt krypto. Bruk pengene du tjener på krypto på en tur til Antarktis. Det vil du helt garantert ikke angre på og du vil få minner, og bilder, for livet.

Et sted som ingen andre

Antarktis er helt unikt og en mulighet til å oppleve noe som vil skape gode minner for alltid. Det er så stille og fredfullt og samtidig majestetisk og praktfullt. Besøk isriket nå før området stenges for turisme som er planen etterhvert. Hvorfor vente og angre når det blir stengt? Ønsk deg en tur i gave til jul i år.

Alle burde oppleve et polart øyrike minst en gang i livet. Det er noe helt annerledes enn en by helt i nord med havet som omkranser øya på alle sider.

Siste innlegg